Begyndervejledning for nye golfere

Begynderskema

Ved første holdtræning efter tilmelding til vores gratis prøvemedlemskab får du udleveret et Begynderskema, som beskriver de elementer i forløbet du skal igennem for at blive færdiguddannet golfspiller med ret til at blive almindeligt medlem af golfklubben og dermed opnå spilleret til de fleste danske og udenlandske baner.

​Begynderskemaet skal følge dig, indtil du har gennemført baneprøven. Hav altid dette med dig på anlægget.

​Det gratis prøvemedlemskab har en varighed af op til 3 måneder, men udløber så snart du har bestået baneprøven. Herefter skal du vælge et af klubbens almindelige medlemskaber, som er forudsætningen for at du kan bestille tid på banen og vi kan udstede DGU-kort til dig.


Selvtræning

​foregår på træningsanlægget og par 3-banen, uden at der er en fadder (hjælper) med. Du kan låne golfudstyr hos os ved at spørge enten vores pro, Axel eller i vores sekretariat. Den formelle begyndertræning tilpasses dine færdigheder og træner/instruktør kvitterer på dit Begynderskema for hvor langt du er nået. Du skal bestå slagprøve, indspil til green, udslag fra bunker og putting. Ved begyndertræningen vurderer træner/instruktør desuden hvornår du er parat til at deltage i mandagenes træningsrunder på stor bane.

​​

Regel- og etikette

Gennemgang af regel- og etikette foregår udvalgte dage kl. kl. 17:00-19:00 i sæsonen. Der gennemgås regler og etikette både teoretisk og i praksis på banen samt en introduktion til Golfbox. Tilmelding til sekretariatet på e-mail info@grevegolf.dk (husk påklædning der passer til vejret + pitchfork og boldmarkør).

Datoer for 2024 kommer snart og kan ses her.

Efter dette skal du tage regelprøven på Golf.dk. Når regelprøven er bestået vil Greve Golfklub få besked og registrere dette.​

Baneprøve

Dit begynderforløb afsluttes med en baneprøve. Træner anbefaler, hvornår du er klar til baneprøve. Du går prøven med en fadder, som er din guide og bedømmer. Der vil ofte være to spillere til baneprøve i samme bold og tilmelding foregår via sekretariatet.

Baneprøverne afholdes i sæsonen om mandagen på stor bane, som en del af turneringen De Vilde Kaniner, hvor du registreres som bestået, når du har opfyldt prøvekravene.

​Prøven foregår fra sort tee over de første 9 huller hvor herrerne har i alt 23 ekstra slag og damerne har 26 ekstra slag som fordeles efter hullernes sværhedsgrad. Fadderen hjælper dig med at føre dit scorekort og du skal lave mindst 16 point for at bestå, ud fra disse betingelser. Lykkes det ikke at score 16 point første gang, må du prøve igen.

Sort tee betyder start hvor de sorte tallerkener er i fairway på par 4 og par 5 hullerne og fra rød tee på par 3 hullerne (alle).

​Når de 16 point er opnået, kvitterer fadder i dit Begynderskema, og du er nu "uddannet" golfspiller.

Uddannet golfspiller

Som uddannet golfspiller kan du vælge et af klubbens almindelige medlemskaber. Når du har valgt medlemskab får du spilleret til banen og vi bestiller DGU-kort til dig.

Du skal være opmærksom på at du først får et DGU-kort når du har meldt dig ind i golfklubben. Du får altså ikke et fysisk kort i hånden når du består. DGU-kort udstedes KUN til medlemmer af en dansk golfklub.

Vælger du ikke at melde dig ind i klubben efter bestået baneprøve, er du velkommen til at benytte par 3 banen og træningsområdet indtil dit prøvemedlemskab udløber, men du kan ikke længere deltage i gratis holdtræning eller spille med om mandagen.

Når du er indmeldt i Greve Golfklub har du mulighed for at melde dig ind i Greve Golfklubs klubber i klubben

De Vilde Kaniner - som er klubben for nye medlemmer og medlemmer med handicap mellem 54 og 36

Linksgreverne - som er Greve Golfklubs herreklub (ingen handicapbegrænsning)

Linksgrevinderne - som er Greve Golfklubs dameklub (ingen handicapbegrænsning)

Seniorerne - som er Greve Golfklubs seniorklub (ingen handicapbegrænsning men min. 60 år).

Se mere under de relevante faner i menuen.

DGU kortet giver dig adgang til at spille på stor bane – både hos os og andre golfbaner (vær opmærksom på, at enkelte baner kan have HCP begrænsning på f.eks. 36)

Spørg endelig hvis du er i tvivl: Sekretariatet Tlf. 46 13 40 05 / info@grevegolf.dk

Brug for mere information?

​Du er altid velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg Greve Golfklub på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Kontakt

Sekretariat

Telefon: 46 13 40 05 - tast 1

E-mail: info@grevegolf.dk

Restaurant

Telefon: 46 13 40 05 - tast 2

E-mail: restaurant@grevegolf.dk​

​​

Åbningstider 

​Sekretariat

Sekretariatet er åbent hver dag for personlig henvendelse.
Se åbningstider her.

Restaurant

Bar og Køkken åben året rundt.
Se åbningstider her.

​​

Adresse

Karlslunde Centervej 45 ​

2690 Karlslunde 

Følg os på Facebook