Begyndervejledning for nye golfere

Begynderskema

Ved første holdtræning efter tilmelding til vores gratis prøvemedlemskab får du udleveret et Begynderskema, som beskriver de elementer i forløbet du skal igennem for at blive færdiguddannet golfspiller med ret til at blive almindeligt medlem af golfklubben og dermed opnå spilleret til de fleste danske og udenlandske baner.

​Begynderskemaet skal følge dig, indtil du har gennemført baneprøven. Hav altid dette med dig på anlægget.

​Det gratis prøvemedlemskab har en varighed af op til 3 måneder (op til 5 måneder, hvis du er medlem af Ældre Sagen eller Hjerteforeningen), men udløber så snart du har bestået baneprøven. Herefter skal du vælge et af klubbens almindelige medlemskaber, som er forudsætningen for at du kan bestille tid på banen og vi kan udstede DGU-kort til dig.


Selvtræning

på træningsanlægget og spille på par 3-banen, uden at der er en fadder (hjælper) med. Du kan låne golfudstyr hos os ved at spørge enten vores pro, Axel eller i vores sekretariat. Den formelle BEGYNDERTRÆNING tilpasses dine færdigheder og træner/instruktør kvitterer på dit Begynderskema for hvor langt du er nået. Du skal bestå slagprøve, indspil til green, udslag fra bunker og putting. Ved begyndertræningen vurderer træner/instruktør desuden hvornår du er parat til at deltage i mandagenes træningsrunder på stor bane.

Regel- og etikette

Følgende mandage kl. 17:00-19:30 tilbyder vi gennemgang af regler og etikette både i teori og på banen samt en introduktion til Golfbox. Tilmelding til sekretariatet på e-mail info@grevegolf.dk (husk påklædning der passer til vejret + pitchfork og boldmarkør).

13/9-21

27/9-21

4/10-21

Efter dette skal du tage regelprøven på Golf.dk.  Når regelprøven er bestået vil Greve Golfklub få besked og registrere dette.

​​

Baneprøve

Dit begynderforløb afsluttes med en baneprøve. Træner/instruktør anbefaler, hvornår du er klar til baneprøve. Du går prøven med en fadder, som er din guide og bedømmer. Der vil ofte være to spillere til baneprøve i samme bold og tilmelding foregår via sekretariatet.

Baneprøverne afholdes løbende om mandagen på stor bane, som en del af turneringen De Vilde Kaniner, hvor du registreres som bestået, når du har opfyldt prøvekravene.

​Prøven foregår fra sort tee over de første 9 huller hvor herrerne har i alt 23 ekstra slag og damerne har 26 ekstra slag som fordeles efter hullernes sværhedsgrad. Fadderen hjælper dig med at føre dit scorekort og du skal lave mindst 16 point for at bestå, ud fra disse betingelser. Lykkes det ikke at score 16 point første gang, må du prøve igen.

Sort tee betyder start hvor de sorte tallerkener er i fairway på par 4 og par 5 hullerne og fra rød tee på par 3 hullerne (alle).

​Når de 16 point er opnået, kvitterer fadder i dit Begynderskema, og du er nu "uddannet" golfspiller.

Uddannet Golfspiller

Som uddannet golfspiller skal du vælge et af klubbens almindelige medlemskaber. Når du har valgt medlemskab får du spilleret til banen og vi bestiller DGU-kort til dig.

Du skal være opmærksom på at du først får et DGU-kort når du har meldt dig ind i golfklubben. Du får altså ikke et fysisk kort i hånden når du består. DGU-kort udstedes KUN til medlemmer af en dansk golfklub.

Vælger du ikke at melde dig ind i klubben efter bestået baneprøve, er du velkommen til at benytte par 3 banen og træningsområdet indtil dit prøvemedlemskab udløber, men du kan ikke længere deltage i gratis holdtræning eller spille med om mandagen.

Når du er indmeldt i Greve Golfklub har du mulighed for at melde dig ind i Greve Golfklubs klubber i klubben

De Vilde Kaniner - som er klubben for nye medlemmer og medlemmer med handicap mellem 54 og 36

Linksgreverne - som er Greve Golfklubs herreklub (ingen handicapbegrænsning)

Linksgrevinderne - som er Greve Golfklubs dameklub (ingen handicapbegrænsning)

Seniorerne - som er Greve Golfklubs seniorklub (ingen handicapbegrænsning men min. 60 år).

Se mere under de relevante faner i menuen.

DGU kortet giver dig adgang til at spille på stor bane – både hos os og andre golfbaner (vær opmærksom på, at enkelte baner kan have HCP begrænsning på f.eks. 36)

Spørg endelig hvis du er i tvivl: Sekretariatet Tlf. 46 13 40 05 / info@grevegolf.dk

Brug for mere information?

​Du er altid velkommen til at kontakte os via nedendstående kontaktformular. Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg Greve Golfklub på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Udtalelser fra vores besøgende

Golfrunde

Dejlig golfbane, 18 spændende og veltrimmet Fairways og greens. Et besøg værd. Linksbane der helt sikkert vil udfordre enhver golfspiller.

​Bruno03

Via Tripadvisor

Dejligt design

Golfbanen i Greve er anlagt på gammel landbrugsjord og det bærer den også præg af. Men det er faktisk imponerende... Læs mere

Badeanden

Via Tripadvisor

Vi holdt vores bryllup her.

Fantastiske rammer og super arrangeret af Charlotte i restauranten. Opdækning, pynt, mad og service var perfekt på denne dag som var så vigtig for os. Varm anbefaling!

Thomas Lykke Grube

Via Facebook

Jeg holdt igår fødselsdagsfest i restauranten.

Fantastisk service, fantastisk personale, super lækker mad, intet manglede. Alle mine gæster var så imponeret.

Jane Mørup Fuchs

Via Facebook

5 stjärnor! 

Mycket bra bana. Trevlig personal!

Dessutom trevliga medspelare i bollen! Banan rekommenderas verkligen!

Per Svensson

Via Facebook

Fantastisk sted

Skønne omgivelser og jeg blev virkelig budt velkommen. Virkelig gode trænere og faddere som hjalp os igennem en weekend med golf kørekort.

Charlotte Raahauge

Via Facebook

Kontakt

Sekretariat

Telefon: 46 13 40 05 - tast 1

E-mail: info@grevegolf.dk

Restaurant:

Telefon: 46 13 40 05 - tast 2

E-mail: restaurant@grevegolf.dk​

Følg os på instagram 

Følg os på Facebook