Regionsgolf

REGIONSGOLF DANMARK er den største holdturnering for klub-golfere i Danmark, både hvad angår deltagende klubber, deltagende hold/spillere samt afviklede kampe gennem sæsonen.

Regionsgolf er en landsdækkende golfturnering, hvor klubber dyster mod hinanden i hulspil. Det er et tilbud til fuldtidsmedlemmer over 18 år. Der er flere forskellige puljer, nogle er aldersopdelt og andre spiller indenfor et handicapinterval.

Der spilles seks indledende matcher fra april-juni (tre på hjemmebane og tre på udebane), herefter går gruppevinderne videre til kvartfinalerne, som spilles fra september.

Der er tale om en turnering med et betydeligt socialt islæt, og vi tilstræber, at alle interesserede får mulighed for at spille et antal kampe.​

Spilleform:

  • Der spilles hulspil over 18 huller.
  • Der spilles tre udekampe og tre hjemmekampe i hver indledende gruppe.
  • 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome. Der spilles fra scratch i alle rækker.
  • Hvert hold består af 2 damer og 4 herrer.

Holdkaptajnerne sikrer normalt en bruttotrup for hvert hold, således at man ikke er forpligtet til at spille med i alle seks matcher.

I vedtægterne for Regionsgolf Danmark kan man under §2 stk. 1 kan læse følgende:
”Holdturneringens formål er at fremme glæden ved golfspillet for bredde-golfere. Deltagerne konkurrerer i handicap-intervaller”

Greve Golfklub deltager i Regionsgolf under devisen: ”at alle klubbens medlemmer, der opfylder kriterierne for de enkelte rækker kan deltage”

​REGIONSGOLF 2024

Tilmelding til regionsgolf 2024 er åbnet den 8. november. Du kan tilmelde dig frem til den 31. december. Den 15. januar tilmelder vi hold og omkring 1. februar er puljerne lagt på Regionsgolf Danmarks hjemmeside, rgd.dk

Regionsgolf er en holdturnering for bredden. Når man er en del af et hold opstår der automatisk en holdånd. Det bliver lige så vigtigt at heppe på sine medspillere som selv at spille godt. Det er både sjovt og hyggeligt og der er altid en god stemning mellem spillerne. Efter hver match samles begge hold til lidt mad og snak om dagens spil.

I 2023 havde Greve syv hold med i Regionsgolf, og vi håber at kunne samle spillere til et ottende hold i 2024.

Hvert hold består af to damer og fire herrer og der spilles 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome. Der spilles 6 indledende holdmatcher fra april til juni (3 på hjemmebane og 3 på udebane).

Til 2024-sæsonen fortsætter vi med de tiltag, der blev introduceret i 2023. Du får:

•rabat på en klubpolo, når du køber den i shoppen (fælles bestilling).

•tilbud om deltagelse i årets ’ryste sammen’-turnering, som afholdes i april 2023.

•tilbud om at deltage på særligt oprettede kurser for regionsgolfere med Axel til særpris.

•tilbud om at deltage i klubaften med fokus på hulspilsregler.

•drikkevarer (en øl/vand) efter kampene.

•og du bliver en del af bruttotruppen på et hold med tilbud om at spille minimum to kampe for holdet (forudsat at du opfylder alders- og hcp-betingelser for deltagelse).

og for alt det koster det kun kr. 100 at deltage.

​​

Læs her, hvis du vil vide mere om regionsgolf

Regionsgolf er et tilbud til alle fuldtidsmedlemmer med hjemmeklub (født 2003 eller tidligere) med hcp <40 (kvinder og mænd). Det er en landsdækkende golfturnering, hvor klubber dyster mod hinanden i hulspil inden for faste hcp-rækker (A: ikke under 4,5 (gælder ikke i alders-rækkerne)// B: ikke under 13,0 // C: ikke under 18,0 // D: ikke under 23,5). Der spilles fra scratch i alle rækker, og gruppevinderne videre til slutspillet som spilles i august og september.

Senest 15. januar 2023 skal golfklubberne have tilmeldt deres hold til Regionsgolf. Derfor foregår tilmeldingen nu og frem til Nytår, så vi har et overblik over deltagerne og handicap-/aldersgrupper. På den måde kan vi tilmelde de rigtige hold. Vi vil også gerne have hold i de åbne rækker i år, og derfor bliver du spurgt, når du tilmelder dig, om du vil foretrække at spille i en åben handicaprække eller i en aldersrække (senior: herrer fyldt 50, damer fyldt 45 i 2024; veteran herrer fyldt 60, damer fyldt 55 i 2024); superveteran herrer fyldt 70, damer fyldt 65 i 2024). Hvis der skal køres langt til en udebane, eller du ikke selv kan køre, er der gode muligheder for samkørsel.

Tilmeldingen er åben frem til 31. december. Herefter vurderer vi, hvor mange hold, vi skal tilmelde. Hvis du vil vide mere om regionsturneringen og Greves hold, er du meget velkommen til at kontakte Birger Knudskov (birger@kplusk.dk (20424369). Du kan læse mere om turneringen på www.rgd.dk

Brug for mere information?

​Du er altid velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg Greve Golfklub på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Kontakt

Sekretariat

Telefon: 46 13 40 05 - tast 1

E-mail: info@grevegolf.dk

Restaurant

Telefon: 46 13 40 05 - tast 2

E-mail: restaurant@grevegolf.dk​

​​

Åbningstider 

​Sekretariat

Sekretariatet er åbent hver dag for personlig henvendelse.
Se åbningstider her.

Restaurant

Bar og Køkken åben året rundt.
Se åbningstider her.

​​

Adresse

Karlslunde Centervej 45 ​

2690 Karlslunde 

Følg os på Facebook