Ungdomsgruppen i Greve Golfklub (5-25 årige)

Velkommen til Greve Golfklubs Ungdom.

I Greve Golfklub sætter vi stor fokus på vores ungdom. Ungdommen består af alle spillere fra 5 til 25 år, hvor du tilbydes aktiviteter alt efter din alder og dit niveau.

Vores ungdomsudvalg arbejder for, at du som både ny og øvet spiller synes det sjovt at spille golf i Greve. Derudover er det vigtigt for os, at alle vores spillere hygger sig og får nogle fede oplevelser, som de kan dele med de andre ungdomsspillere, der deler samme interesse for golfen. Gennem sæsonen tilbyder vi træning, samt arrangerer ture, turneringer og aktiviteter. 

Se 2023 turneringsoversigten for Ungdomsgruppen her

Juniorer 8-18 år

I Greve Golfklub tilbyder vi træning til alle juniorer i alderen 8-18 år to gange om ugen. Vi træner om onsdagen, hvor juniorerne bliver delt op i hold efter niveau og alder, og om søndagen, hvor alle træner sammen for at skabe fællesskab på tværs af alder, køn og niveau.

Onsdage kl. 16:30-18:00

Søndage kl. 13:20-16:00 (kl. 14:30-16:00 er der spil på banen / Par 3 banen med input fra træneren)

Tilmelding senest to dage før i Golfbox/ProPlanner under kurser/juniortræning

Grevlinge 5-7 år

Greves Grevlinge er vores hold for de mindste. Holdet er for de 5 til 7-årige, hvor vi sætter fokus på golf med leg. Træningen består af sjov opvarmning efterfulgt af øvelser og lege med Snag-Golf, samt kørsel i buggy og slag med rigtige jern og putting. I løbet af sæsonen arrangeres der Jungletræf, hvor vi besøger andre golfklubber. Læs mere om Jungletræf her: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/jungletræf 

Det er en times uafbrudt sjov og leg, hvor børnene får motion, frisk luft og en mulighed for at finpudse motorikken. Samtidig kommer de rundt om alle golfens dele og får en smagsprøve på, hvad det vil sige at spille golf.

Vi forventer at forældrene hjælper til i træningen og deltager med egen grevling. Det kan være praktiske ting i forhold til opgaver og lege, men også øvelser der involverer både forældre og grevling.

Onsdage kl. 16:30-17:30.

Tilmelding via sms til træner senest dagen før, nr. oplyses i sekretariatet.

Brug for mere information?

​Du er altid velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Vi bestræber os på at svare inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg Greve Golfklub på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Kontakt

Sekretariat

Telefon: 46 13 40 05 - tast 1

E-mail: info@grevegolf.dk

Restaurant

Telefon: 46 13 40 05 - tast 2

E-mail: restaurant@grevegolf.dk​

​​

Åbningstider 

​Sekretariat

Sekretariatet er åbent hver dag for personlig henvendelse.
Se åbningstider her.

Restaurant

Bar og Køkken åben året rundt.
Se åbningstider her.

​​

Adresse

Karlslunde Centervej 45 ​

2690 Karlslunde 

Følg os på Facebook