KONTAKT

Sekretariat: 46 13 40 05

info@grevegolf.dk

Restaurant: 46 13 40 05

restaurant@grevegolf.dk​

Kære junior,

Velkommen til sæsonen 2018.

​Jeg håber, at du allerede er juniorspiller i Greve Golf, når du læser disse linjer – hvis ikke er det bare at kontakte mig, så skal jeg hjælpe dig i gang med det spil, hvor man kan dyste på kryds og tværs af alder og køn – uden at det er uretfærdigt.

Vi har fokus på både din sportslige og personlige udvikling – og sætter det sociale lige så højt som det sportslige.

Vi har ikke millioner at bruge på talentudvikling, men god plads og god tid til at finde DIT talent frem, i det tempo DU magter.

Du vil møde en række glade medspillere, som har fundet deres sport her i golfens verden og en række ledere, som nyder at hjælpe til med og følge din udvikling.

Vi har et systematiseret træningstilbud, som hele tiden udfordrer og udvikler dine sportslige færdigheder og søger med faste rammer at skabe et socialt liv med fastlagte arrangementer hver måned, hvor golf og hygge går hånd i hånd. Tilsvarende søger vi sammen uden for eget golfanlæg at styrke sammenholdet og skabe fælles glæde ved det vi synes er de vigtigste værdier. Ture til turneringer, holdkampe og camps over weekends eller hele uger er nogle af de midler, vi bruger.

Vi håber, du glæder dig lige så meget til at blive en del at dette, som vi gør.

Og så skal vi i gang. Se mere om os under menupunkterne

Træningstider

Turneringer for juniorer i Greve Golfklub

Tag din familie og venner med til Golfens Dag den 22. april. Vi holder åbent hus for alle. Det er gratis og kræver ingen tilmelding. 

Mange hilsner

Michael Stoltenberg

Ungdomsformand

​​

KONTAKT

Telefon: 46 13 40 05

Sekretariat: info@grevegolf.dk

Karlslunde Centervej 45

2690 Karlslunde