De vilde Kaniner i Greve Golfklub

De vilde Kaniner er en gratis ”klub-i-klubben” i Greve Golfklub for medlemmer, der har over handicap 36, hvor man kan spille sammen med andre på samme niveau. Der er masser af fordele ved at blive vild kanin: Vi har et rigtig godt fællesskab, du kan møde og spille med ligestillede, og når vi spiller hver mandag, er der som hovedregel altid en rutineret fadder/mentor med i bolden. Så kan vi sammen hjælpe hinanden til at blive bedre golfspillere og bane vejen for deltagelse i de øvrige ”Klubber-i-klubben” (Linksgreverne, Linksgrevinderne og Seniorerne).

Har du bestået baneprøve, er du fyldt 18 år, og har du et handicap over 36, så kan du spille med De vilde Kaniner. En Vild Kanins ægtefælle/samlever med under 36 i handicap, som er medlem af Greve Golf, kan få lov til at spille med sammen med De vilde Kaniner som mentor, efter anmodning herom.

Vi spiller 9 huller de fleste mandage om eftermiddagen i sæsonen marts-oktober. Den deltagende fadder/mentor er blandt andet med for at fortsætte træning i etikette, regler og spil.

Vi deler spillerunder med de prøvemedlemmer, der skal til baneprøve og vi spiller for-ni med løbende start, undtaget én gang om måneden, hvor vi har gunstart med fællesspisning og præmieoverrækkelse i klubhuset bagefter.

Datoer og tider for ”De Vilde Kaniners” spillerunder offentliggøres løbende i Golfbox, hvor man også melder sig til de enkelte runder. Startlister og øvrig information udsendes via e-mail.

Vi har to formelle turneringer i maj og september, hvor prøvemedlemmer, vilde kaniner samt faddere/mentorer konkurrerer om fine præmier. Udover de formelle turneringer er vi også ’medværter’ for en åben Kaninturnering i Greve Linksuge (uge 29). Vi forsøger så vidt muligt at samles efter runderne til fælles hygge og kåring af aftenens vindere.

Der er intet kontingent for medlemskab af De vilde Kaniner, men til den månedlige gunstart og de formelle turneringer, vil der være et mindre gebyr til præmier, ligesom forplejning er for egen regning.

​Følg i øvrigt med i vor Facebook gruppe "De vilde Kaniner – Greve Golfklubs kaninklub"​

​Vedtægter for De vilde Kaniner.

Brug for mere information?

​Du er altid velkommen til at kontakte os via nedendstående kontaktformular. Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg Greve Golfklub på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Udtalelser fra vores besøgende

Golfrunde

Dejlig golfbane, 18 spændende og veltrimmet Fairways og greens. Et besøg værd. Linksbane der helt sikkert vil udfordre enhver golfspiller.

​Bruno03

Via Tripadvisor

Dejligt design

Golfbanen i Greve er anlagt på gammel landbrugsjord og det bærer den også præg af. Men det er faktisk imponerende... Læs mere

Badeanden

Via Tripadvisor

Vi holdt vores bryllup her.

Fantastiske rammer og super arrangeret af Charlotte i restauranten. Opdækning, pynt, mad og service var perfekt på denne dag som var så vigtig for os. Varm anbefaling!

Thomas Lykke Grube

Via Facebook

Jeg holdt igår fødselsdagsfest i restauranten.

Fantastisk service, fantastisk personale, super lækker mad, intet manglede. Alle mine gæster var så imponeret.

Jane Mørup Fuchs

Via Facebook

5 stjärnor! 

Mycket bra bana. Trevlig personal!

Dessutom trevliga medspelare i bollen! Banan rekommenderas verkligen!

Per Svensson

Via Facebook

Fantastisk sted

Skønne omgivelser og jeg blev virkelig budt velkommen. Virkelig gode trænere og faddere som hjalp os igennem en weekend med golf kørekort.

Charlotte Raahauge

Via Facebook

Kontakt

Sekretariat

Telefon: 46 13 40 05 - tast 1

E-mail: info@grevegolf.dk

Restaurant:

Telefon: 46 13 40 05 - tast 2

E-mail: restaurant@grevegolf.dk​

Følg os på instagram 

Følg os på Facebook