De vilde Kaniner i Greve Golfklub

De vilde Kaniner er en gratis ”klub-i-klubben” i Greve Golfklub for medlemmer, der har over handicap 36, hvor man kan spille sammen med andre på samme niveau. Der er masser af fordele ved at blive vild kanin: Vi har et rigtig godt fællesskab, du kan møde og spille med ligestillede, og når vi spiller hver mandag, er der som hovedregel altid en rutineret fadder/mentor med i bolden. Så kan vi sammen hjælpe hinanden til at blive bedre golfspillere og bane vejen for deltagelse i de øvrige ”Klubber-i-klubben” (Linksgreverne, Linksgrevinderne og Seniorerne).

Har du bestået baneprøve, er du fyldt 18 år, og har du et handicap over 36, så kan du spille med De vilde Kaniner. En Vild Kanins ægtefælle/samlever med under 36 i handicap, som er medlem af Greve Golf, kan få lov til at spille med sammen med De vilde Kaniner som mentor, efter anmodning herom.

Vi spiller 9 huller nogle søndage i marts og oktober samt de fleste mandage om eftermiddagen i sæsonen april-september. Den deltagende fadder/mentor er blandt andet med for at fortsætte træning i etikette, regler og spil.

Vi deler spillerunder med de prøvemedlemmer, der skal til baneprøve og vi spiller for-ni med løbende start, undtaget én gang om måneden, hvor vi har gunstart med fællesspisning og præmieoverrækkelse i klubhuset bagefter.

Datoer og tider for ”De Vilde Kaniners” spillerunder offentliggøres løbende i Golfbox, hvor man også melder sig til de enkelte runder. Startlister og øvrig information udsendes via e-mail.

Vi har to formelle turneringer i maj og september, hvor prøvemedlemmer, vilde kaniner samt faddere/mentorer konkurrerer om fine præmier og spiser sammen bagefter.

Der er intet kontingent for medlemskab af De vilde Kaniner, men til den månedlige gunstart og de formelle turneringer, vil der være et mindre gebyr til præmier, ligesom forplejning er for egen regning.

​Følg i øvrigt med i vor Facebook gruppe "De vilde Kaniner – Greve Golfklubs kaninklub"​

​Vedtægter for De vilde Kaniner.

Brug for mere information?

​Du er altid velkommen til at kontakte os via nedendstående kontaktformular. Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg Greve Golfklub på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Golfrunde

Dejlig golfbane, 18 spændende og veltrimmet Fairways og greens. Et besøg værd. Linksbane der helt sikkert vil udfordre enhver golfspiller.

​Bruno03

Via Tripadvisor

Dejligt design

Golfbanen i Greve er anlagt på gammel landbrugsjord og det bærer den også præg af. Men det er faktisk imponerende... Læs mere

Badeanden

Via Tripadvisor

5 stjärnor! 

Mycket bra bana. Trevlig personal!

Dessutom trevliga medspelare i bollen! Banan rekommenderas verkligen!

Per Svensson

Via Facebook

Kontakt

Sekretariat

Telefon: 46 13 40 05 - tast 1

E-mail: info@grevegolf.dk

Restaurant:

Telefon: 46 13 40 05 - tast 2

E-mail: restaurant@grevegolf.dk​

Følg os på instagram 

Følg os på Facebook