SGS Selandia Golf 2022

Følgende golfklubber er med i samarbejdet:

FALSTER - GREVE - HAREKÆR - ISHØJ - KØGE - SYDSJÆLLAND - VALLØ


Aftalen gælder for fuldtidsmedlemmer og hverdagsmedlemmer i perioden 1. april til den 31. oktober 2022.

Pris

Kr. 1.295,- (efter 01.08.2022 betales halv pris)
Kr. 647,50 for juniorer
Ordningen tilkøbes i hjemmeklubben. Der er ikke noget fysisk bevis (bagmærke etc.) for dit køb af SGS ordningen. Dit medlemskab er registreret online igennem en liste i golfbox, som alle golfklubberne i samarbejdet har adgang til.

Spil

Denne aftale giver mulighed for at spille op til 10 runder på hver af de ovennævnte baners respektive 18 hullers baner alle ugens dage med undtagelse af tidsrummet kl. 8.00-13.00​ på lørdage, søndage og helligdage.

For hverdagsmedlemmer gælder dog, at der ikke kan spilles i weekenden og helligdage, men der kan spilles hele dagen på hverdage.

Spilleretten gælder alene private runder og ikke i turneringer, company days eller andre aktiviteter.

Bolde på drivingrange

Drivingrange kan kun benyttes i forbindelse med spil på banen.
Betaling for bolde på drivingrange påhviler den enkelte spiller medmindre samarbejdspartneren udbyder frie bolde.

Booking af tider

Booking af tider foregår efter gældende regler for hver enkelt samarbejdspartners baneanlæg. Anvender den pågældende bane Golfbox touchstander eller GolfWorks, rettes prisen til kr. 0,- og der skrives ”SGS” i kommentarfeltet. Spilleren skal indskrive sig i greenfeebogen, hvis en sådan anvendes. I bogen anføres nr. fra greenfeekuvert og i beløbsfeltet skrives ”SGS”. Greenfeeslip/bagtag bæres synligt og kuverten lægges i greenfeeboksen.

Hvis du har spørgsmål så kontakt endelig sekretariatet.

Vi ønsker god fornøjelse!​

Tilmeld dig SGS 2022 her i Golfbox.

OBS OBS - du kan først booke starttider efter dit køb af SGS er registreret af sekretariatet. Greenfee bliver herefter automatisk rettet til 0 kr. når du booker greenfee i andre klubber.

​Fælles info til medlemmerne om 2022 (skrevet i nov. 2021)

​SGS fortsætter i 2022

SGS klubberne - Ishøj, Greve, Køge, Harekær, Vallø, Sydsjælland, Falster er stolte af det klub-samarbejde der blev søsat for 12 år siden. Ikke alle har været med fra start, men de klubber der er med i dag er meget tilfredse med samarbejdet.

Antallet af golfspillere har slået rekord under Corona pandemien og givet mange spillere ekstra tid til golf. Det har betydet en kraftig stigning i antallet af spillede golfrunder over hele landet, således også i de syv golfklubber bag SGS-ordningen.

Det øgede pres på golfbanerne har gjort det ekstra fordelagtigt for medlemmerne i de syv klubber at tilmelde sig SGS-ordningen, der de seneste to år har haft den største tilslutning nogensinde.

I 2019 var der 553 medlemmer fra de syv klubber tilmeldt SGS-ordningen og de spillede i gennemsnit 10 SGS-runder hver. I 2021 har hele 923 medlemmer fra de syv golfklubber benyttet sig af SGS-ordningen og spillet i gennemsnit knap 12 runder hver, hvilket også var tilfældet i 2020.

Golfklubberne i SGS-ordningen er glade for samarbejdet, da det skaber stor merværdi i hver klub at kunne tilbyde en aftale, der giver medlemmerne adgang til spil på de seks andre baner til en meget fordelagtig pris. Det er derfor besluttet at videreføre SGS-ordningen i 2022 med de samme syv klubber - Ishøj, Greve, Køge, Harekær, Vallø, Sydsjælland, Falster.

Det er stadig kun fuldtids- og hverdagsmedlemmer i de syv klubber, der kan tilkøbe ordningen. Perioden fastholdes så ordningen gælder fra 1. april til 31. oktober 2022, ligesom det stadig er muligt at spille SGS runder alle dage og tider undtaget weekender/helligdage kl. 8-13.

For 2022 er der dog sat begrænsning på antallet af SGS-runder der kan spilles. Man kan maksimalt spille 10 SGS-runder i hver af de øvrige seks klubber i 2022, hvilket dermed giver mulighed for at spille op til 60 runder på en sæson.

Prisen hæves til 1.295 kr. pr. person.

SGS ordningen tilkøbes som altid i din hjemmeklub.

Brug for mere information?

​Du er altid velkommen til at kontakte os via nedendstående kontaktformular. Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg Greve Golfklub på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Golfrunde

Dejlig golfbane, 18 spændende og veltrimmet Fairways og greens. Et besøg værd. Linksbane der helt sikkert vil udfordre enhver golfspiller.

​Bruno03

Via Tripadvisor

Dejligt design

Golfbanen i Greve er anlagt på gammel landbrugsjord og det bærer den også præg af. Men det er faktisk imponerende... Læs mere

Badeanden

Via Tripadvisor

5 stjärnor! 

Mycket bra bana. Trevlig personal!

Dessutom trevliga medspelare i bollen! Banan rekommenderas verkligen!

Per Svensson

Via Facebook

Kontakt

Sekretariat

Telefon: 46 13 40 05 - tast 1

E-mail: info@grevegolf.dk

Restaurant:

Telefon: 46 13 40 05 - tast 2

E-mail: restaurant@grevegolf.dk​

Følg os på instagram 

Følg os på Facebook