KONTAKT

Sekretariat: 46 13 40 05

info@grevegolf.dk

Restaurant: 46 13 40 05

restaurant@grevegolf.dk

Eliteudvalg

Formand

Thomas Pedersen

thoped@tdcadsl.dk

Pro

Axel Krag

axel@grevegolf.dk 

Spillerrepræsentant dameelite

Thea Kaarslev

tlk@beierholm.dk

Spillerrepræsentant herreelite

Kenneth Kjelstrøm​

kennie73@icloud.com

Sæson 2020

Kampprogrammet for 2020 er klar og der bliver god mulighed for at komme og se god golf i Greve til sommer. 

I forbindelse med hjemmekampene vil i i løbet af foråret nok efterlyse nogle frivillige, som kan udfylde roller som startere og turneringsledere til hjemmekampene. Ved du allerede nu, at du er interesseret, er du velkommen til at kontakte bendt@nolsoe.net.

Startere:

Arbejdet indebærer, at man på 1. tee sender folk afsted på de korrekte tidspunkter. En holdkamp for herrerne består af 5 singler og en foursome samt damerne 3 singler og 1 foursome. Arbejdet koordineres på den enkelte dag sammen med den udpegede turneringsleder. Har du lyst til at hjælpe med dette så henvend til eliteudvalgets formand Bendt Nolsøe. Man behøver ikke at kunne alle de dage.

Turneringsleder:

Modtagelse af gæster. Udlevering af og indtastning af holdkort. Sørge for korrekte scores på de enkelte matcher, underskrift fra holdkaptajner og godkendelse i Golfboks. Erfaring med turneringsledelse er en fordel, men ikke et krav. Hjælp/instruktion vil ske. Har ovenstående vakt din interesse så kontakt eliteudvalgets formand Bendt Nolsøe. Man behøver ikke at kunne alle de dage.

​Retningslinjer og kompetencer

​Det er eliteudvalgets intention at:

  1. få skabt en gruppe af klubbens bedste senior- og juniorspillere med henblik på udtagelse til og deltagelse i danmarksturneringens holdkampe samt udvalgte individuelle turneringer, som repræsentanter for klubben.
  2. koordinere træning og interne turneringer for ovennævnte spillere for at skabe dels et socialt netværk og dels for at skabe en god holdånd.
  3. udvikle klubbens bedste spillere og talentfulde juniorer, således at spillerne udfordres optimalt og kan repræsentere klubben og dens medlemmer på bedste vis.

​Målsætning:

  1. Eliteafdelingen skal være omdrejningspunkt for udvikling af elitetrupperne og af unge talenter.
  2. Skabe et godt træningsmiljø, som gør det attraktivt at forblive i klubben
  3. Forsøge at skabe så gode resultater både individuelt og for hold, at det kan give positiv omtale og opmærksomhed både i vores egen klub, ude i andre klubber og i lokalpressen.
  4. Have så høj en kvalitet, at det kan tiltrække nye spillere udefra, fastholde de bedste spillereog de unge talenter i klubben.

KONTAKT

Telefon: 46 13 40 05

Sekretariat: info@grevegolf.dk

Karlslunde Centervej 45

2690 Karlslunde