KONTAKT

Sekretariat: 46 13 40 05

info@grevegolf.dk

Restaurant: 46 13 40 05

restaurant@grevegolf.dk​


Betalingsservice

​Tilmelding af dit kontingent til betalingsservice.


Udfyld felterne nedenfor for at tilmelde dig til betalingsservice. Så kører betalingerne af sig selv. Det sparer både dig og os for tid og dine fremtidige regninger til Greve Golfklub bliver betalt til tiden - hverken for tidligt eller for sent. Du slipper for besværet med at taste betalingsoplysningerne ind i din netbank og samtidig undgår du kedelige rykkere og gebyrer.

Bemærk - at ved månedsbetaling af kontingent, er det nødvendigt at være tilmeldt betalingsservice for at lette Golfklubbens administration.
På forhånd tak for hjælpen.


Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte sekretariatet på 

tlf.: 46 13 40 05 eller på info@grevegolf.dk

Vejledning:

CPR-nr.: Angiv dit fulde cpr-nr på 10 cifre
Reg-nr.: Registreringsnummer til din bank på 4 cifre
Konto nr.: Din bankkonto hvorfra kontingentet skal hæves

Medlemsnr.:
Dit medlemsnummer i Golfklubben, eksempelvis 2002 (UDEN 186-) Skriv kun dit medlemsnummer, som er mellem 1 og 3000. Hvis dit medlemsnr. kun er på et, to eller tre cifre, så skal du blot skrive det uden at bruge 0 foran.

PBS nr.: Er udfyldt (05983762)
Deb.grp.nr: Er udfyldt (00004)

Brug betalingsservice og undgå gebyr

Fra 1. januar 2021 bliver der indført et gebyr på kr. 50,- på de opkrævninger som ikke betales via betalingsservice. Betaler du allerede kontingent via betalingsservice skal du ikke gøre mere. 


Den faktiske udgift til udsendelse af girokort er stigende og den administrative tid der efterfølgende bruges på bogføringen af indbetalinger der IKKE kommer via betalingsservice er ligeledes stigende.
Kun ca. halvdelen af betalingerne kommer ind via betalingsservice. I praksis betyder det, at vi bruger det samme antal muse-klik på at bogføre f.eks. 500 indbetalinger fra Betalingsservice som 1 enkelt indbetaling, der er overført direkte til bankkontoen.

I tvivl om du benytter betalingsservice ?

- Bliver betalingen hævet automatisk på din konto og fremgår af din månedlige betalingsoversigt fra BS, så er svaret ja. 

- Betaler du girokortet ved brug af linjen med +71..... , så er svaret nej. 

KONTAKT

Telefon: 46 13 40 05

Sekretariat: info@grevegolf.dk

Karlslunde Centervej 45

2690 Karlslunde