KONTAKT

Sekretariat: 46 13 40 05

info@grevegolf.dk

Restaurant: 46 13 40 05

restaurant@grevegolf.dk​


Regionsgolf

REGIONSGOLF DANMARK er den største holdturnering for klub-golfere i Danmark, både hvad angår deltagende klubber, deltagende hold/spillere samt afviklede kampe gennem sæsonen.

Turneringen er begyndt helt tilbage i 1970’erne og spilles som landsdækkende holdturneringer i ABCD rækkerne og i Senior/Veteran rækkerne med i alt 13 landsfinaler.

REGIONSGOLF 2020

Greve Golfklub har tilmeldt seks hold i årets Regionsgolf turnering og du kan se puljeinddeling og stillinger herunder

Række A - Pulje 3

Række B - Pulje 4

Række C - Pulje 2

Række SB - Pulje 4

Række VB - Pulje 4

Række SVB - Pulje 4

​Der spilles seks indledende matcher fra maj til juni (3 ude / 3 hjemme) herefter går gruppevinderne videre til slutspillet, som spilles fra august. 

Holdkaptajnerne sikrer normalt en bruttotrup for hvert hold, således at man ikke er forpligtet til at spille med i alle seks matcher.

Eventuelle spørgsmål til turneringen og holdene kan ske til Gitte Rolsted Christensen, som er koordinator for regionsgolf i Greve Golfklub.​

​Spilleform:

Der spilles hulspil over 18 huller.
Der spilles tre udekampe og tre hjemmekampe i hver indledende gruppe.
1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome. Der spilles fra scratch i alle rækker.

Hvert hold består af 2 damer og 4 herrer.

I vedtægterne for Regionsgolf Danmark kan man under §2 stk. 1 kan læse følgende:

”Holdturneringens formål er at fremme glæden ved golfspillet for bredde-golfere. Deltagerne konkurrerer i handicap-intervaller”


Greve Golfklub deltager i Regionsgolf under devisen: ”at alle klubbens medlemmer, der opfylder kriterierne for de enkelte rækker kan deltage”.

Der er tale om en turnering med et betydeligt socialt islæt, og vi tilstræber, at alle interesserede får mulighed for at spille et antal kampe. Såfremt der er flere, der ønsker at deltage, end der er pladser på holdet, vil det således være de enkelte holdkaptajner, der afgør holdsammensætningen.

KONTAKT

Telefon: 46 13 40 05

Sekretariat: info@grevegolf.dk

Karlslunde Centervej 45

2690 Karlslunde