Skal svinget smøres, så bestil en lektion hos Axel.

Du kan bestille direkte i Golfbox eller ringe til Axel på 46134005​

Banestatus - ÅBEN

Banen – morgenfrost – i overgangsperioden 

I den kommende periode vil vi opleve, at banen kan være lukket pga. frostvejr i kortere eller længere tid. Dette er et forsøg på at nedsætte angreb af sygdomme og andre skader i græsset og beskytte rodnettet. 

Når vi træder på frossent græs så knækker det. Og når græsset stadig er i vækst er det meget modtageligt for sygdomme og andre skader som ikke udbedres før til foråret igen. 


BANELUKNING PGA. FROSTVEJR ER KUN INDTIL GRÆSSET GÅR I VINTERHI.


De relativt høje temperaturer på denne årstid holder græsset i vækst. Og der skal mere end en nat eller to med frost til at græsset stopper med gro, det kræver lidt lavere generelle døgntemperaturer. Så snart det er koldt nok døgnet rundt er er alt ved det normale igen og BANEN ER ÅBEN for spil hele vinteren, som den plejer. Så når I støder på blokeringerne i golfbox, så husk på, at banelukningen kun forekommer i en overgangsperiode, så længe der stadig er vækst i græsset.
Hvis vejrudsigten ændrer sig, så åbner vi naturligvis de blokerede tider igen. Så følg med på Golfbox.

Vi håber på jeres forståelse for denne beslutning og beklager de gener det må medføre for den enkelte golfer, men håber at det er I alles interesse, at vi passer bedst muligt på banen.

Dansk Golf Union har udsendt denne lille video som viser hvad der sker med græsset i frostvejr. Klik her for at åbne videoen. 

KONTAKT

Telefon: 46 13 40 05

Sekretariat: info@grevegolf.dk

Karlslunde Centervej 45

2690 Karlslunde