Greve Linksuge er kommet for at blive

Lynhurtige greens, udfordrende rough og lækre lange drives på de flot klippede fairways.

- For 3. år i træk var der i uge 29 linksgolf i Greve Golfklub.

Traditionen tro pusler Greves dygtige greenkeeperstab helt særligt om banen op til Linksugen og banen fremstod således knivskarp og med præcis de karakteristika, der kendetegner en links golfbane, da klubben mandag, den 18. juli slog dørene op for Greve Linksuge.

Golfspillere fra nær og fjern

Greve Linksuge blev i år afholdt for 3. år i træk med åbne turneringer mandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag. I alt deltog lige knap 500 spillere i de fem turneringsdage og heraf var 206 gæster fra andre golfklubber i hele Danmark.

Udover to almindelige singleturneringer, var der i år især lagt vægt på holdturneringer. Greve Golfklub har igennem de seneste år haft stor succes med at arrangere en række turneringer, hvor spillere enten spiller parvis eller i hold à 4 spillere. ”Dels mærker vi en stor søgning til disse lidt mere sociale turneringer og dels opdager vi, at disse turneringer ikke alene er populære blandt de garvede turneringsdeltagere, men også appellerer til de golfspillere, som vi ellers ikke så ofte ser ved turneringerne” siger Jeppe Dohn, som er tovholder for Linksugen.

Desuden går disse sociale turneringer godt i spænd med klubbens ønske om at profilere sig som en klub for alle. ”Her er alle er velkomne, - både helt nye og lidt famlende golfspillere og de dygtige elitespillere, der spiller på vore divisionshold” supplerer formanden for Greve Golfklub Frede Kruse-Christiansen.

Klubånd

Mange opfatter golf som en egoistsport, men golf er i virkeligheden en social sport og i Greve Golfklub fornemmer man tydeligt klublivet og klubånden. En klubånd, der binder det hele sammen fra medlem til medlem og fra medlem til klub. Klubben råder over et stort antal frivillige, som beredvilligt står til rådighed, når der er behov også i løbet af Linksugen, som slet ikke kunne afvikles uden hjælp fra klubbens frivillige.

Burger og Bajer

Fredag var der golf, sol, burger og bajer for kun 150 kr. med et lille tillæg på 100 kr. for gæster. ”Burger og Bajer” var en aftenturnering som blev spillet som en såkaldt Texas Scramble holdturnering. Alle holdets 4 spillere spillede deres egen bold med det lille twist at man hele tiden måtte vælge den af de fire spilleres bold, som man synes lå bedst og derfra slå sin egen bold. På den måde fik holdet hele tiden fire chancer. Man behøvede ikke slå de af nogen forhadte slag i bunkers og man slap for at rode rundt ude i den høje rough, - en ønskespilleform for de fleste. Efter turneringen var der tændt op i grillen og der var lækre saftige hjemmelavede burgers og kølig velskænket fadøl og hyggelig stemning på den lune sommeraften.

Flotte præmier

Weekendens turneringer var parturneringer og de var fyldt godt op med spillere fra nær og fjern. Vejret var perfekt, stemningen var god og restauranten diskede op med lækre buffeter til de sultne golfspillere. Hen over hele ugen løb en konkurrence om et gavekort til den spiller, der kom tættest på hul på banens hul tre. Hver dag kom spillere tæt på hullet, men spændingen blev først udløst den sidste dag, hvor en spiller kom så tæt på hullet som 41 cm og dermed vandt konkurrencen.

Sponsorerne var i det hele taget talrige og alsidige, så turneringernes vindere blev så rigeligt belønnet med flotte præmier og søndag eftermiddag kunne turneringslederne pakke sammen og glæde sig over en meget vellykket Linksuge i Greve Golf.

​​

​Se et udpluk af de mange billeder taget i løbet af ugen af Lars Thrane

Klik her.

Tusind tak til alle de mange præmiesponsorer som var med til at skabe de flotte præmieborde.
Se dem her.

KONTAKT

Telefon: 46 13 40 05

Sekretariat: info@grevegolf.dk

Karlslunde Centervej 45

2690 Karlslunde