KONTAKT

Sekretariat: 46 13 40 05

info@grevegolf.dk

Restaurant: 46 13 40 05

restaurant@grevegolf.dk


"Slå et Slag for kuglerne" og Pink Cup - støt en god sag

​Med golfturneringerne ”Slå et Slag for kuglerne” og Pink Cup sætter Kræftens Bekæmpelse og Dansk Golf Union fokus på henholdsvis mænd og kræft og brystkræftsagen. I Greve Golfklub har vi valgt at støtte mændene i ulige år og kvinderne i lige år. 

Slå et slag for kuglerne

​Lørdag, den 18. maj spillede vi ”Slå et slag for Kuglerne”. Ved den lejlighed samlede vi 31.502,45 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse ”Mand det Nytter”

9000 kr. kom fra det turneringsgebyr de 72 deltagende spillere betalte.
7747 kr. kom fra de personlige sponsorer, som nogle af spillerne havde skaffet.
800 kr. kom fra private donationer fra medlemmer, der selv var forhindrede i at deltage.Ca. 2000 kr. kom fra salg af kage og kaffe på banen.Ca. 5500 kr. kom fra salg af lodder.Herudover kunne man gætte på det samlede antal birdies i turneringen, det samlede antal stablefordpoint, samt antallet af mistede bolde i turneringen. Spillerne lavede desuden forskellige væddemål i deres indbyrdes flights og disse aktiviteter indbragte de resterende ca. 6000 kr.Tak til vores grillmestre Preben og Michael, tak til baneserviceholdet Karin, Tove og John, tak til kagebagerne og ikke mindst tak til vores sponsorer Klinik for Fodterapi i Havnegade, Greve Golf ApS samt Kræftens Bekæmpelses sponsorer. Tak også for de private donationer og for personlige sponsorater.Og naturligvis en stor tak til alle jer, der deltog og så gavmildt bidrog til indsamlingen og det flotte resultat.​


PINK CUP

PINK CUP er en landsdækkende turnering, der har til formål at samle penge ind til STØT BRYSTERNE - KRÆFTENS BEKÆMPELSE. D​en 24. juni spillede vi PINK CUP i Greve.

Der blev ved den lejlighed samlet 27.256 kr. ind til Støt Brysterne. Beløbet fremkom ved turneringsgebyr, salgsvarer, diverse konkurrencer, væddemål, kagesalg, en donation samt fra personlige sponsorer.

Tak til alle som deltog i den festlige turnering.

img_3304

Artikel fra Sydkysten 2016​

KONTAKT

Telefon: 46 13 40 05

Sekretariat: info@grevegolf.dk

Karlslunde Centervej 45

2690 Karlslunde