Slå et Slag for kuglerne" og Pink Cup - støt en god sag

Med golfturneringerne ”Slå et Slag for kuglerne” og Pink Cup sætter Kræftens Bekæmpelse og Dansk Golf Union fokus på henholdsvis mænd og kræft og brystkræftsagen.

PINK CUP

PINK CUP er en landsdækkende turnering, der har til formål at samle penge ind til STØT BRYSTERNE - KRÆFTENS BEKÆMPELSE. D​en 1. juni 2020 spiller vi igen PINK CUP.

I 2018 samlede vi 27.256 kr. ind til Støt Brysterne. Beløbet fremkom ved turneringsgebyr, salgsvarer, diverse konkurrencer, væddemål, kagesalg, en donation samt fra personlige sponsorer.

Har du kolleger, familiemedlemmer eller venner, der vil støtte det gode formål gennem turneringen, så kan de tegne et personligt sponsorat.

Brug denne fil som inspiration. Hele beløbet går naturligvis ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Tak til alle som deltog i den festlige turnering.Slå et slag for kuglerne

​Lørdag, den 18. maj spillede vi ”Slå et slag for Kuglerne”. Ved den lejlighed samlede vi 31.502,45 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse ”Mand det Nytter”.

9000 kr. kom fra det turneringsgebyr de 72 deltagende spillere betalte. 7747 kr. kom fra de personlige sponsorer, som nogle af spillerne havde skaffet.


800 kr. kom fra private donationer fra medlemmer, der selv var forhindrede i at deltage.Ca. 2000 kr. kom fra salg af kage og kaffe på banen.Ca. 5500 kr. kom fra salg af lodder.

Herudover kunne man gætte på det samlede antal birdies i turneringen, det samlede antal stablefordpoint, samt antallet af mistede bolde i turneringen. Spillerne lavede desuden forskellige væddemål i deres indbyrdes flights og disse aktiviteter indbragte de resterende ca. 6000 kr.

Tak til vores grillmestre Preben og Michael, tak til baneserviceholdet Karin, Tove og John, tak til kagebagerne og ikke mindst tak til vores sponsorer Klinik for Fodterapi i Havnegade, Greve Golf ApS samt Kræftens Bekæmpelses sponsorer.

Tak også for de private donationer og for personlige sponsorater.Og naturligvis en stor tak til alle jer, der deltog og så gavmildt bidrog til indsamlingen og det flotte resultat.​​

Artikel fra Sydkysten 2016​​​

Brug for mere information?

​Du er altid velkommen til at kontakte os via nedendstående kontaktformular. Vi svarer inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg Greve Golfklub på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.​

Udtalelser fra vores besøgende

Golfrunde

Dejlig golfbane, 18 spændende og veltrimmet Fairways og greens. Et besøg værd. Linksbane der helt sikkert vil udfordre enhver golfspiller.

​Bruno03

Via Tripadvisor

Dejligt design

Golfbanen i Greve er anlagt på gammel landbrugsjord og det bærer den også præg af. Men det er faktisk imponerende... Læs mere

Badeanden

Via Tripadvisor

Vi holdt vores bryllup her.

Fantastiske rammer og super arrangeret af Charlotte i restauranten. Opdækning, pynt, mad og service var perfekt på denne dag som var så vigtig for os. Varm anbefaling!

Thomas Lykke Grube

Via Facebook

Jeg holdt igår fødselsdagsfest i restauranten.

Fantastisk service, fantastisk personale, super lækker mad, intet manglede. Alle mine gæster var så imponeret.

Jane Mørup Fuchs

Via Facebook

5 stjärnor! 

Mycket bra bana. Trevlig personal!

Dessutom trevliga medspelare i bollen! Banan rekommenderas verkligen!

Per Svensson

Via Facebook

Fantastisk sted

Skønne omgivelser og jeg blev virkelig budt velkommen. Virkelig gode trænere og faddere som hjalp os igennem en weekend med golf kørekort.

Charlotte Raahauge

Via Facebook

Kontakt

Sekretariat

Telefon: 46 13 40 05 - tast 1

E-mail: info@grevegolf.dk

Restaurant:

Telefon: 46 13 40 05 - tast 2

E-mail: restaurant@grevegolf.dk​

Følg os på instagram 

Følg os på Facebook