Selskaber i restauranten

Lad restauranten i Greve Golfklub skabe rammerne om din kommende fest eller arrangement. 

Dejlig stort lyst selskabslokale med plads til 70 - 80 siddende middagsgæster. På 1. salen er der desuden et fint lokale til 20-30 personer. 

Kontakt os endelig for fremvisning og en uforpligtende snak om hvordan vi kan sammensætte menuen til dit kommende arrangement. 

tlf. 46134005 / restaurant@grevegolf.dk 

Selskabsmenu med 3 lækre retter

Sammensæt selv din menu. Der vælges en forret, hovedret samt dessert fra nedenstående.
​Har du andre ønsker så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme det.  

Velkomstdrink

Husets Cava.

Forret

  • Oksecarpaccio med ruccola, trøffelolie og parmesan.
  • Rejecocktail med salat, rejer, asparges, citron og dressing.
  • Kold røget laks med citronskum.
  • Lunt laksespyd med sesamfrø på bund af syltet spidskål og sød chilidressing.
  • Skiver af røget svinemørbrad med tranebærkompot og bolchebeder.
  • Chrispy kylling på bund af mango, æble og avokado symfoni, med knust malt og ravigotte sauce.

Alle forretter serveres på tallerken med hjemmebagt brød og smør.

 

Hovedret

  • Helstegt oksefilet med kartofler vendt i krydderurter, årstidens grønt, langtidsbagte tomater.
  • Helstegt kalvefilet med små stegte kartofler, bagte rødløg, bønner svøbt i bacon.
  • Rosa stegt roastbeef, aspargeskartofler med valnøddepesto, smørstegte grøntsager. Hertil anbefales rødvinssauce.
  • Hvidvinsmarineret svinemørbrad med kartoffelroulade, langtidsbagte tomater, lynstegte grøntsager. Hertil anbefales hvidvinssauce.
  • Kalveculotte med harricoverts, langtidsbagte cherrytomater, hasselbagte kartofler.

Vælg mellem bearnaise, rødvins eller svampe sauce.

Tilbehøret til hovedretterne kan variere alt efter årstiden.

Desserter

  • Hjemmebagt saltkaramelkage med vaniljeis og årstidens friske bær.
  • Citronfromage med brændt hvid chokolade.
  • Hjemmebagt nøddekurv med is og årstidens friske bær.
  • Svesketrifli med pisket skum.

 

Til desserten serveres et lækkert glas dessertvin.

Herefter serveres kaffe / the

Sammen med kaffen serverer vi gerne en cognac, bailey eller likør hvis det ønskes (+35,- pr. person).

Natmad

  • Fransk løgsuppe serveret med ostecrutoner.
  • Aspargessuppe med kødboller.
  • 2 kolde og 1 lun: Spegepølse, rullepølse og lun postej.
  • Gullashsuppe.

Til natmaden serveres brød og smør.

Vælg en af ovenstående retter til kr. 55,- pr. kuvert.

 

Hent menuforslag mv. her som PDF. 

Priser

​​3 retters menu.

415 kr. pr. kuvert.
​inkl. velkomstdrink, dessertvin samt kaffe/the. 

Drikkevarer herudover afregnes efter forbrug.

3 retters menu med drikkevarer.

625 kr. pr. kuvert. 

inkl. velkomstdrink, dessertvin samt kaffe/the. 

Herudover serveres husets vine ad libitum samt øl og vand i 7 timer fra arrangementets begyndelse.  

Såfremt arrangementet forlænges ud over 7 timer skal påregnes 500,- pr. time samt afregning efter forbrug af drikkevarer.

Børn under 12 år: Halv pris.

Børn under 3 år: Gratis.

Menuer er priser er fastsat ud fra minimum 20 personer.

​Opdækning

Bordene stilles efter aftale. Vi har gode erfaringer med forskellige bordopstillinger og hjælper gerne med at finde den bedste løsning. 

Bordene dækkes smagfuldt med hvide duge, lys, servietter og en blomst (rose eller lign.) Ønskes andre blomster er vi meget gerne behjælpelige med det. 

KONTAKT

Telefon: 46 13 40 05

Sekretariat: info@grevegolf.dk

Karlslunde Centervej 45

2690 Karlslunde