KONTAKT

Sekretariat: 46 13 40 05

info@grevegolf.dk

Restaurant: 46 13 40 05

restaurant@grevegolf.dk

Eliteudvalg

Formand

Jesper Carstensen

jesper.c@hotmail.dk

1

Pro

Axel Krag

axel@grevegolf.dk

Spillerrepræsentant dameelite

Gitte Rolsted Christensen

c.gitte@outlook.com 

Spillerrepræsentant herreelite

Nicolaj Knudsen

knudsennicolaj@gmail.com

​Greve Golfklub

​Ny vision er på vej.

Sæson 2017

Kom og se spændende golf! Kampprogrammet er sat for vores fire herrehold og vores damehold. Se programmet her. 

Kampe markeret med rødt spilles på hjemmebane i Greve, hvor tilskuerne har god mulighed for at se flot og spændende golf. 

​Har du spørgsmål til elitearbejdet i Greve Golfklub kan du henvende dig hos formanden Jesper Carstensen jesper.c@hotmail.dk

I forbindelse med hjemmekampene efterlyser Eliteudvalget frivillige til følgende funktioner:

Startere:

Arbejdet indebærer, at man på 1. tee sender folk afsted på de korrekte tidspunkter. En holdkamp for herrerne består af 5 singler og en foursome samt damerne 3 singler og 1 foursome. Arbejdet koordineres på den enkelte dag sammen med den udpegede turneringsleder. Har du lyst til at hjælpe med dette så henvend til eliteudvalgets formand Jesper Carstensen, tlf. 31 36 71 46 eller mail jesper.c@hotmail.dk. Man behøver ikke at kunne alle de dage.

Turneringsleder:

Modtagelse af gæster. Udlevering af og indtastning af holdkort. Sørge for korrekte scores på de enkelte matcher, underskrift fra holdkaptajner og godkendelse i Golfboks. Erfaring med turneringsledelse er en fordel, men ikke et krav. Hjælp/instruktion vil ske. Har ovenstående vakt din interesse så kontakt eliteudvalgets formand Jesper Carstensen, tlf. 31 36 71 46 eller mail jesper.c@hotmail.dk . Man behøver ikke at kunne alle de dage.

Eliteudvalget mangler desuden holdledere til 2 af vores herrehold.

Vi mangler især en til vores nye hold som primært kommer til at bestå af juniorer suppleret med 1-2 erfarne elitespillere, hvorfor erfaring med og interesse i unge sportsfolk foretrækkes.

​Retningslinjer og kompetencer

​Det er eliteudvalgets intention at:

  1. få skabt en gruppe af klubbens bedste senior- og juniorspillere med henblik på udtagelse til og deltagelse i danmarksturneringens holdkampe samt udvalgte individuelle turneringer, som repræsentanter for klubben.
  2. koordinere træning og interne turneringer for ovennævnte spillere for at skabe dels et socialt netværk og dels for at skabe en god holdånd.
  3. udvikle klubbens bedste spillere og talentfulde juniorer, således at spillerne udfordres optimalt og kan repræsentere klubben og dens medlemmer på bedste vis.

​Målsætning:

  1. Eliteafdelingen skal være omdrejningspunkt for udvikling af elitetrupperne og af unge talenter.
  2. Skabe et godt træningsmiljø, som gør det attraktivt at forblive i klubben
  3. Forsøge at skabe så gode resultater både individuelt og for hold, at det kan give positiv omtale og opmærksomhed både i vores egen klub, ude i andre klubber og i lokalpressen.
  4. Have så høj en kvalitet, at det kan tiltrække nye spillere udefra, fastholde de bedste spillereog de unge talenter i klubben.

KONTAKT

Telefon: 46 13 40 05

Sekretariat: info@grevegolf.dk

Karlslunde Centervej 45

2690 Karlslunde