KONTAKT

Sekretariat: 46 13 40 05

info@grevegolf.dk

Restaurant: 46 13 40 05

restaurant@grevegolf.dk​


Serveringspersonale

​Restauranten søger serveringspersonale sæson 2018

Vi søger serveringspersonale, som i hverdagen og weekender kan betjene gæsterne i golfklubben og servere når der er selskaber / arrangementer etc.

Der laves vagtplaner hver måned. Mange af arbejdstimerne vil være i weekenden samt eftermiddag / aften og kan evt. kombineres med andet arbejde / studie. Hvis du har erfaring indenfor tilberedning af mad kan vi tilbyde dig flere timer, idet du også kan indgå som en del af køkkenteamet både i hverdagen og i weekenden.

Vi forventer at du

  • Har erfaring med servering
  • Og det vil være et stort plus hvis du har erfaring med at servere til selskaber og kan være den med overblikket, som sørger for at koordinere maden med køkkenet i forhold til taler, sange etc. samt sikre at selskabet bliver gennemført så kunden er glad og tilfreds.
  • Har lyst til at tage initiativer
  • Er imødekommende og kan tale med gæsterne
  • Serviceminded
  • Fleksibel i forhold til mødetid. Nogle gange trækker vagterne ud pga. mange gæster.
  • Er mødestabil
  • Taler flydende dansk

​Om restauranten

Restauranten er samlingspunkt for gæster og medlemmer i golfklubben og vores forventninger til den daglige drift af restauranten er, at servicen er i højsædet og at medlemmer og gæster er glade for at komme i restauranten.
Udover servicering af medlemmerne, er der også dagligt gæster fra andre golfklubber, der ofte har ønske om noget at spise og drikke efter golfrunden. 

Derudover er der diverse arrangementer såsom månedlig fællesspisning for de forskellige klubber i klubben, klubturneringer, firmaarrangementer samt selskaber såsom Bryllup, barnedåb, konfirmationer etc. som også skal serviceres.

 
Åbningstiderne er fra ca. 11 i hverdagen og til 1 time efter solnedgang på hverdage og i weekenden fra 9-19. 

Selskaber og arrangementer foregår dog ofte om aftenen og i weekenden.

Ansættelse:
Ansættelse snarest muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende. Løn forhandles individuelt. Spørgsmål kan rettes til Køkkenchef Charlotte eller Golfmanager Stine Kiel Larsson på tlf. 46 13 40 05.

Ansøgning med cv og relevante bilag/anbefalinger sendes pr. mail til restaurant@grevegolf.dk eller med post til Greve Golf ApS, Karlslunde Centervej 45, 2690 Karlslunde. Se mere om golfklubben på www.grevegolf.dk

Er du den rigtige til jobbet er der ingen grund til at vente.

 
Vil glæder os til at modtage din ansøgning.

KONTAKT

Telefon: 46 13 40 05

Sekretariat: info@grevegolf.dk

Karlslunde Centervej 45

2690 Karlslunde