Greenkeeperelev til sæson 2018

  • ​Er du morgenfrisk og har du lyst og evner til at blive greenkeeper?
  • Drømmer du om en karriere indenfor golf, natur og miljø?
  • Er du mødestabil og har du et godt humør?
  • Kan du arbejde selvstændigt og sammen med dine kollegaer?
  • Og er du under 25 år?

Så har du chancen for at få en spændende og udfordrende uddannelse som greenkeeperelev i Greve Golfklub – en klub i rivende udvikling.

Greve Golfklub søger til den kommende sæson en ny greenkeeper elev, der brænder for greenkeeping og som kan leve med arbejdstider der ikke følger den normale dagsrytme.

Greenkeeperne i Greve møder så de kan se solen stå op – og det er tidligt om sommeren.

Du vil komme til at lære tingene fra bunden, og indgå i et team af engagerede medarbejdere, hvor der stilles store krav til kvalitet og omhyggelighed.

Du vil have meget arbejde i vækstsæsonen og lidt mindre arbejde om vinteren og så skal du forvente at arbejde en lørdag eller søndag hver uge.

​Om golfbanen

Greve Golfklubs bane er anlagt i år 2005 af det verdenskendte banearkitetfirma Hawtree Ltd. Vi har en rigtig god Inland links golfbane, der er karakteriseret ved store greens med runoff områder og svære greenbunkers.

​​Banen er anlagt på let kuperet landbrugsjord. Fra de højeste punkter på banen er der en fantastisk udsigt over landskabet.

​Greve Golfklub ligger kun 20 minutter fra København, men du må påregne at kunne komme hertil med bil, på knallert eller cykel, da den offentlige transport ikke kører i de tidlige morgentimer.

​Så hvis du er morgenfrisk, sætter en ære i arbejdet med krav om kvalitet og er villig til at yde det der skal til i en travl hverdag, så send din ansøgning til banechef Søren Christensen på info@grevegolf.dk


Ansættelse:
Ansættelse snarest muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende. 

Spørgsmål kan rettes til Chef Søren Christensen på tlf. 46 13 40 05.

Ansøgning med cv og relevante bilag/anbefalinger sendes pr. mail til info@grevegolf.dk eller med post til Greve Golfklub, Karlslunde Centervej 45, 2690 Karlslunde. Se mere om golfklubben på www.grevegolf.dk

Er du den rigtige til jobbet er der ingen grund til at vente.


Vil glæder os til at modtage din ansøgning.

KONTAKT

Telefon: 46 13 40 05

Sekretariat: info@grevegolf.dk

Karlslunde Centervej 45

2690 Karlslunde