Skal svinget smøres, så bestil en lektion hos Axel.

Du kan bestille direkte i Golfbox eller ringe til Axel på 46134005​

Banen er våd

   

Banen er våd

Fre 4.aug. Banen er meget våd pga. de store regnmængder. Mange bunkers er fyldt op med vand og der er tilfældigt vand rundt på banen.


Vi fik meget vand i går torsdag. Øv. Bedst som alle bunkers var repareret efter sidste store regnskyl, så er de nu stort set alle fyldt op igen.

Der er en del tilfældigt vand på banen. 


Juli 2017

Roughen er klippet.

Vi har hørt på jeres kommentarer og tilbagemeldinger omkring roughen, både mundtligt og via Golfspilleren i Centrum, og der er nu klippet et yderligere spor rough væk hele vejen rundt, så der bliver lidt længere ud til roughen. Desuden er roughen foran gul tee klippet ned også. 

Det skal være sjovt at spille golf, men skæve slag skal også straffes lidt. Og Greve Golfbane er designet med store greens og forgreens, mange bunkers og så roughen. Roughen er naturens ”forsvar” på en linksbane, hvor træer kun udgør en mindre del af designet i modsætning til skovbaner.


Hele vinteren kan golfspilleren let finde bolden over stort set hele banen fordi roughen er klippet ned. Men det er ”vinterbanen” og sådan skal banen ikke se ud året rundt. Når græsset skyder i vejret i maj /juni måned giver det greenkeeperne mulighed for at ”tegne” banen op med snoede fairways, semirough og højroughen. Ønskescenariet er en høj rough som er helt tynd og fin i bunden, men det er lidt af en kunst at få roughen sådan især med det omskiftlige vejr vi har haft med meget vand, sol og varme. Flere steder er roughen for tyk i bunden, og på de værste steder er det klippet væk.


Det er en svær balance mellem for lidt og for meget rough, men greenkeeperne gør deres bedste for at levere en bane, hvor der er udfordringer for alle.


Prøv gerne at spil banen fra et andet teested end du plejer – herrer kan fx spille fra blå tee, hvor halvdelen af teestederne er placeret sammen med rød og de resterende sammen med gul.


Greenkeeperne arbejder på flere områder med langsigtede forbedringer. Mange husker nok de store huller der blev prikket i fairways sidste forår. Hullerne var flere steder længe om at blive lukket, og det var generende mens det stod på. Men resultatet af prikningen er meget tydelig i år. Fairways er blevet rigtig flotte og jævne.

Husk at læg turf på plads – så fairways bliver ved at være gode.

KONTAKT

Telefon: 46 13 40 05

Sekretariat: info@grevegolf.dk

Karlslunde Centervej 45

2690 Karlslunde